Strömmen försvann

Strömmen försvann

Strömmen försvann en kväll när vi satt och såg på teve. Det var någonting som var mycket fel, för ingen propp hade gått sönder. Det fanns inget annat att göra än att ringa efter en elektriker i Karlstad dagen efter och jag gick och lade mig. Jag blev väckt av ett skrik från dottern, som hade drömt något hemskt. Hon var livrädd för mörkret. Jag försökte lugna henne men det var inte lätt. Dagen efter kom elektriker till huset och han sa att allt var bra med elen, det var bara någonting som hade gått fel i transformatorn utanför huset. Det tog honom ett par timmar med felsökningen och sedan ytterligare en timme att laga det som var fel och jag vet inte exakt hur han gjorde men elen kom åter och allt var frid och fröjd. Huset blev upplyst av lampor igen och det var som vanligt. Det är skönt att ha elen tillbaka!

Jag är mycket nöjd med hjälpen som vi fick och om det är någon av er i Karlstad som behöver en elektriker kan jag rekommendera att ni hör av er till denna. Ni kan alltid läsa mer inne på webbsidan, så den tar jag och länkar er till och klicka på länken så kommer ni dit.

Kommentar från Bertil:

Länken funkar inte.

Kommentar från mig:

Hej Bertil! Tack för att du kommenterade. Jag har uppdaterat länken, så den ska fungera nu. Sorry för det! 🙂

Kommentar från Malin:

Jag hade en liknande upplevelse med min elektriker. Det är verkligen skönt att slippa oroa sig för elen och bara kunna lita på att allt fungerar som det ska! 🙂

Kommentar från mig:

Hej Malin! Jag håller med dig, det är mycket skönt att slippa oroa sig för elen. Man tar ofta det för givet tills något går fel!

Kommentarer är stängda.