Stenskottet i rutan är lagat

Stenskottet i rutan är lagat

Tjabba alla goa och trevliga följare som även idag har kommit hit till bloggen för att se vad det blir för spännande saker att läsa om idag. Det blir en hel del kan jag lova och det blir till att börja med så här klockan sju på morgonen ett inlägg om en glasmästare i Nynäshamn som jag vände till mig när jag hade fått ett stenskott och framrutan på bilen behövde lagas. Jag tänkte att denna glasmästare i Nynäshamn som heter Glasmästare Stefan Holmlund förtjänar lite uppmärksamhet på bloggen tack vare att han kan göra så många olika saker, så det är verkligen en sådan glasmästare som kan vara bra för er att känna till. 

Jag i min tur blev tipsad att vända mig till honom av en kollega till mig så man får ödmjukast tacka för tipset, och det har jag faktiskt gjort genom att ta med fika till jobbet, kanelbullar, men om denna trevliga fikastund ska jag inte prata med er om i det här inlägget i alla fall. Om ni någon gång behöver hjälp med allt ifrån bilglas till inredningsglas, till exempel duschdörrar, glasdörrar, glastak eller inglasade uterum så kan denna glasmästare i Nynäshamn hjälpa er med detta. Företaget finns i Nynäshamn med oavsett om det är en glasmästare i Nynäshamn du behöver eller en glasmästare i omnejderna, till exempel i Haninge eller Huddinge, så finns glasmästare Stefan Holmlund där för dig. Och skulle du vilja kika vidare på det här företaget kan du alltid börja med att klicka dig vidare in till hemsidan genom länken som finns i detta inlägg. Det var allt för mig för denna gång men om en liten stund är jag tillbaka med fler spännande inlägg. 


Kommentarer är stängda.